Olivia astutetaan seuraavasta juoksususta ūüíēYhdistelm√§ on rotuyhdistyksen hyv√§ksym√§!

Wauhtipy√∂r√§n Moonlight Night ¬†ūüíĖ Wauhtipy√∂r√§n Noble Gentleman

Tulevan pentueen molemmat vanhemmat ovat erittäin hyväluonteisia ja polveutuvat terveistä suvuista. Molemmat ovat pärjänneet hienosti näyttelyissä. Olivian paras tulos on erinomainen ja toiseksiparas narttu omassa luokassa ja Jalolla on näyttelystä sertti. Molemmilla on sydän terve, polvet terveet ja silmät on tutkittu terveeksi. Jalon pää on kuvattu tuloksella 0b eli eisuringomyeliaa.Jalo on myös geenitestattu curly coat / dry eye sekä episodic falling ja on kaikista vapaa. Olivian molemmat vanhemmat on jo yli 5 vuotiaita ja sydänterveitä, molemmilla terveet silmät ja polvet sekä Olivian isän magneettikuvaus tulos on 0 eli ei syringomyeliaa kuten myös Olivian äidin äiti. Olivian isä myös geenitestattu ja on vapaa episodic falling ja curly coat sekä dry eye sairauksien geeneistä. Molempien suvuissa on tervepolvisia koiria ja löytyy aika pitkäikäisiä ja terveitä koiria. 
Tästä yhdistelmästä odotetaan erittäin hyväluonteisia ja kauniita koiria. Haaveena on jättä yksi narttu kotiin jalostukseen mikäli sellainen syntyy. 

Pennut myydään aina rekisteröitynä, madotettuna, sirutettuna ja jokaisella pennulla myyntihetkellä on eläinlääkärin lausunto pennun terveydestä. Myyn vain terveeksi todettuja pentuja, eli jos pennulla löytyy joku sairaus pentuetarkastuksessa, se jää kenneliin. Allekirjoitan aina jokaisen pennun kohdalla kennelliiton virallisella lomakkeella laaditun sopimuksen koiran kaupasta. Pennut luovutetaan aikaisintaan 8:n viikon ikäisinä, joskus myöhemmin, riippuen pennun koosta ja henkilökohtaisesta kehityksestä, eli pienikokoiset pennut lähtevät vasta noin 10-12 viikon ikäisinä omiin koteihin.

Pentuja kasvatetaan kotioloissa, täysvaltaisina perheenjäseninä. Pennut syntyy meidän makuuhuoneessa jossa saavat myös kasvaa ensimmäiset viikot kunnes ovat tarpeeksi isoja tutustumaan muihin koiriin ja siinä vaiheessa pentulaatikko muuttaa olohuoneeseen. Pennut tottuu pienestä pitäen lapsiin, toisiin koiriin ja kissoihin. Pentuja myös sosiaalistetaan hyvin. Pennut saavat huomiota ja hoivaa ympäri vuorokauden ja pennut sekä emä saavat vain laadukasta ruokaa josta he saavat kaiken tarvittavan kasvuun ja kehitykseen. 

Uusi omistaja saa kasvattajan täyden tuen ja opastuksen koiran koko eliniäksi. Annan jokaiselle uudelle omistajalle mukaan rotutietoa ja kirjalliset pennun hoito- ja ruokintaohjeet. Jokaisen pennun mukaan tulee pieni pentupaketti.

 

Mikäli olet kiinnostunut meidän pennuista tai muuten rodusta, ota yhteyttä joko sähköpostilla viktoriavt@hotmail.com tai soita minulle puh. 0442961133. Mikäli laitat minulle s-postia, toivon että siitä löytyisi seuraava tietoa:

- Minkälaiseen tarkoitukseen pentua haluaisit ostaa ( näyttely/kasvatusmielessä vai muuten vaan kotiin lemmikiksi).

- Minkälaisiin oloihiin pentu olisi mahdollisesti tulossa.

- Onko perheessä lapsia, jos on niin minkä ikäisiä.

- Onko aikaisempaa kokemusta koirista tai mahdollisesti rodusta.

 

Toivon, että tulet myös katsomaan pentua meille kotiin, mielellään koko perheen voimin, että yhdessä voisitte tutustua ensin. Otan myös varausmaksun, joka ei palauteta jos ostaja peruu kaupat. Varausmaksu vähennetään pennun lopullisesta hinnasta.

 

Myyn pentuja vain vastuuntuntoisille ihmisille ja toivon jokaiselle pennulle elinikäisen kodin. Muistakaa, että koiran elinikä on toivoon mukaan vähintään 10-15 vuotta ja teidän pitäisi sitoutua siihen, että uusi perheenjäsen tarvitsee teidän huomiota ja rakkauta koko sen elämän ajan.

 

PELKKIIN HINTAKYSELYIHIN EN VASTAA!

 

Toistaiseksi koiralukumme on täynnä ja sen takia saatan etsiä tulevaisuudessa myös hyviä sijoituskoteja lupaaville pennuille.