B-pentue on syntynyt 4.5.2014

Pentuen äiti:

RUTA DEL SOL ASIAN LOVE

Pentuen isä:

CANDYGOLDS IVAR

Pentue on syntynyt meillä kotona, nopeasti ja luonnollisesti. Kaikki pennut olivat hyvin terhakoita ja vaikuttivat terveiltä ja elinvoimaisilta. Pentueesta yksi narttu on jätetty jalostuskäyttöön ja hän asuu sijotusperheessä Helsingissä. Muut pennut ovat löytäneet omat rakastavat ja hyvät perheet ja elävät onnellisina lemmikkeina ympäri Suomea.


Rainbow Baby Beautiful Sunshine ( Hugo )

Suklaa-brindle valkoisella, hampaat 6x6, saksipurenta.

Hugo on reipas ja hyvin sosiaalinen poika, rakastaa olla ihmisten seurassa ja viihtyy sylissä. Hän asuu perheessä, jossa on toinenkin chihuahua uros ja 2 kissaa.

Rainbow Baby Bjanca (Namu)

Suklaa-fawn valkoisella, hampaat 6x6, saksipurenta.

Namu on luonteltaan oikea prinsessa, rakastaa mukavuutta ja omia ihmisia. Namu asuu perheessä, jossa on yksi lapsi eikä ole muita lemmikkeja, mutta hän on hyvin rakas ja tärkeä perheenjäsen.

Rainbow Baby Bernardo (Chili)

Suklaa-soopeli valkoisella, hampaat 6x6, saksipurenta.

Chili on rohkea, fiksu ja hyvin tottelevainen koira. Hän pääsi ainoaksi rakkaaksi lemmikkiksi ja asuu Raumalla. Chilillä on seuraana 2 "ihmisveliä" ja lukuisia koiraystäviä naapuristossa.

Rainbow Baby Bonny Boo (Mikki)

Suklaa-brindle, hampaat 6x5, saksipurenta.

Mikki on pentueen pienin ja on jäänytkin aika pieneksi pojaksi. Hän on rohkea ja mukavuudenhaluinen poika. Mikki asuu Helsingissä ja hänellä on muutama kääpiökoiraystävä seuraana.

Rainbow Baby Beatriche (Bella)

Suklaa-brindle valkoisella, hampaat 6x6, saksipurenta.

Bella asuu sijoitusperheessä Helsingissä ja jatkossa olisi haaveena saada häneltä pentuja jalostustyötä jatkamaan. Hän on hyvin fiksu, utelias, sylissä viihtyvä ja omia ihmisia rakastva, mutta myös hyvin itsepäinen pikkukoira.