Rainbow Baby C-pentue

Lili synnytti 17.3.15 6 ihanaa pentua, 5 tyttöä ja 1 pojan!

Lili on synnyttänyt luonnollisesti ja hyvin nopeasti kaikki 6 pentua. Pennut voi hyvin, ovat aktiivisia, syövät hyvin ja painoakin tulee kaikille tasaisesti. Kaikilla pennuilla silmät olivat auki 10-11 vuorokauden iässä. Pennuista 2 jää meille kotiin ja 1 pentu lähtee Lilin kasvattajalle, muut tulevat etsimään omia maailman parhaimpia koteja.

Magic Show Incredible Success (Lili)

Polvet 0/0

Hampaat:6x6 tasapurenta

Silmät ja sydät terveet

 

Sukutaulu

C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA PL MVA LT JMVA EE JMVA 

Helmiäisen Royal Ambassador (Roy)

Polvet 0/0

Hampaat 6x6 saksipurenta

Silmät ja sydän terveet

 

Sukutaulu

Rainbow Baby Charlotte (Freja)

Freja on pentuen pomo, hän on erittäin sosiaalinen ja hyvin temperamenttinen tyttö. Frejalla on täydellinen saksipurenta ja hampaita on 6x6. Freja jäi meidän kenneliin jatkamaan jalostustyötä meidän iloksi.

Rainbow Baby Caitlin "Coco"

Caitlin on luonteeltaan rohkea ja erittäin lekkisä. Pienikokoinen tyttö jolla on alapurenta. Coco asuu Helsingissä ja hänellä on toinen chihutyttö kaverina ja 2 ihmislasta.

Rainbow Baby Carmen (Minni)

Minni on erittäin lempeä ja sylissä viihtyvä, rohkea ja lekkisä tyttö. Minni on löytänyt oman rakastavan kodin Vantaalta jossa hänellä on kaverina meidän toinen kasvatti Namu.

Rainbow Baby Camilla Queen (Margo)

Margo on rohkea ja kiltti, viihtyy sylissä ja rakastaa leikkiä lasten kansaa. Hänellä on kaunis saksipurenta ja hampaita on 6x6. Margo asuu Lilin kasvattajalla Tallinnassa.

Rainbow Baby Carolain (Mini-Minni)

Minni on pentuen pienin pentu. Hän on rohkea ja viihtyy lasten seurassa. Minni on erittäin lupaava näyttelyyn mutta koon puolesta ei sovi jalostukseen. Minni asuu Helsingissä rakkauden ja huolenpidon keskellä ja hänellä on oma ihmistyttö kaverina. 

Rainbow Baby Clifford King ( Mino )

Pentuen ainoa poika, joka on hyvin pienikokoinen ja luonteeltaan kiltti ja ystävällinen pusuttelija. Mino asuu Helsingissä ainoana raskaana koirana.