16.04.2016 Olivia kävi elämänsä ensimäisessä näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa, Royal Canin Puppy Show

Tuloksena luokkansa paras narttu, KP ja VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras.

 

      

10.01.2016 Mika on täyttänyt tänään 6kk ja kävi myös ensimmäsessä näyttelyssä, Kaapelitehtaalla. Mika on ollut erittäin reipas ja pienen alkujännityksen jälkeen on ollut oma iloinen itse sekä on tutustunut uusiin ihmisiin ja koiriin. Mikaela on saanut tuomarilta kunniapalkinton ja on ollut toiseksi paras narttu. Ollaan erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä meidän tytöstä.

 

 

20.05.2015 Lora sai 2 ihanaa tyttöpentua. Pentue on Loralle jo toinen, joten hän on loistava äiti ja tietää jo alusta lähtien mitä pitäisi tehdä. Pennut ovat terveet ja alkaneet kasvaa ja kehittyä hienosti. Pentujen isä on Cold Rock´s Choco Blanc et Marron.

 

17.03.2015 Lili on synnyttänyt 6 ihanaa pentua, 5 tyttöä ja 1 pojan. Eli Rainbow Baby C pentuen vanhemmat ovat Magic Show Incredibble Success x
C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA PL MVA LT JMVA EE JMVA 

Helmiäisen Royal Ambassador. Kaikki pennut alkaneet kasvamaan hyvin ja ovat erittäin aktiivisia. Äiti myös voi hyvin ja on alkanut hoitamaan vauvoja hienosti.

 

21.02.2015 Lili on raskaana, pentuja odotetaan syntyväksi maaliskuun puolen välin jalkeen.

 

04.05.2014 Rainbow Baby B pentue on syntynyt. Ruta del sol Asian love + Condygolds Ivar. Pentuja on 5 ja kaikki suklaan värisiä tavalla tai toisella.

 

18.11.13 Meille on syntynyt ensimmäinen pentue Janinalle. Multi CH Sweet Indeed Last Emperor + TLNJW-12 Baltic Deligh Florence. Pentueessa oli 2 urosta, joista toinen valitettavasti meni sateenkaareen toiselle puolelle 4 vuorokauden ikäisenä.